Genomen Maatregelen COVID-19
FR

De nieuwe Ford Ranger Raptor wacht op u!

9/09/2019

Dit is geen gewone pick-up. Het is een super pick-up.


De nieuwe Ford Ranger Raptor is vanaf nu verkrijgbaar bij AB Automotive en Vilvoorde : ontdek deze fantastische Ford Performance-pickup.

De geheel nieuwe Ranger Raptor is ontworpen voor off-road prestaties. Het is een voertuig dat vanaf het begin van zijn ontwikkeling is ontworpen om zijn omgeving te domineren, wat het ook is. Uniek in zijn soort. Wilt u meer informatie?

Contacteer onsBoek een testrit
 • AB Automotive Ford Ranger Raptor
 • Meer weten...


  De geheel nieuwe Ford Ranger Raptor combineert off-road functies uit de Ford Performance-tak zoals de GT Supercar en de Focus RS. Een bi-turbo-versie van de Ford 2.0 liter EcoBlue-dieselmotor is specifiek met precisie ontworpen en ontwikkeld. Het is gecombineerd met een nieuwe automatische versnellingsbak met 10 versnellingen en paddle-versnellingshendels. Het resultaat: een ongeëvenaarde rijervaring.

  Ontdek de Ford Ranger Raptor


 • AB Automotive Ford Ranger Raptor
 • Ontworpen voor alle soorten terrein


  De nieuwe Ford Ranger Raptor is met precisie ontworpen om gemakkelijk het moeilijkste terrein ter wereld aan te kunnen. Een enkel, laaggelegeerd, zeer sterk stalen chassis is gesmeed om te voldoen aan de eisen van de meest extreme off-road omgevingen. Een bodemvrijheid van 281 mm is toegevoegd om te bewegen in waterlichamen met een diepte van 850 mm.

  Reserveer een proefrit

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen