Genomen Maatregelen COVID-19
FR

Ontdek de nieuwe Ford Mustang

In 2014 Onthulde Ford Motor Company in 6 grote steden wereldwijd, waaronder Valencia, de nieuwste generatie Ford Mustang. De eerste Ford Mustang die in meer dan 50 jaar onafgebroken productie wereldwijd verkocht zal worden.

De nieuwste generatie Ford Mustang grijpt meer dan ooit terug naar het design en imago van in de gloriejaren 1965-1970. De vorm van de achterruit, de manier waarop de daklijn samenvloeit in de koffer en de verbreding van de achterkant zijn de typerende kenmerken van de fastbacks / American Muscle Cars die furore maakten in de sixties, en zijn nu onmiddellijk te herkennen in de nieuwe Ford Mustang.

Er zijn weinig auto's die zoveel passie opwekken als de nieuwe Ford Mustang en om het in de woorden van Raj Nair, Vice-President of Global Product Design door te vertellen, de look, het geluid, en de prestaties van de Mustang maakt iets los bij de mensen, zelfs als ze nog nooit met een Mustang gereden hebben. De Mustang is ongetwijfeld meer dan gewoon een auto, het is het hart en de ziel van Ford.Fastback of Convertible, V8 of Ecoboost, Subtiel of Opvallend....

De Ford Mustang is beschikbaar in twee koetswerkvarianten, Convertible of Hatchback. Om de wagen meer geschikt te maken voor de Europese markt is er naast de 5.0l V8 met 414pk ook een 2.3l Ecoboost beschikbaar met 314pk. Met deze performante 4-cilinder boet u dus een beetje in qua vermogen, maar u bespaart een aanzienlijk bedrag op uw BIV en jaarlijkse taks.

Meer over de Mustang EcoBoostMeer over de Mustang GT

Standaard is de Ford Mustang al zeer goed uitgerust met lederen zetels, standaard zwarte 18" velgen, automatische airconditioning, automatische lichten, Radio/Cd met Bluetooth, etc, Maar indien u het wenst kan u uw Mustang nog verder aankleden met een premium navigatie systeem met 8" aanraakscherm, parkeersensoren, een geavanceerder alarm systeem, en Recaro sportstoelen. U kan ook kiezen voor het Custom pack/ GT pack (afhankelijk van motorisatie). Dit pack bestaat uit het navigatie systeem, klimaatregeling in de voorzetels, 19" 10 x Y spaak lichtmetalen velgen en een premium lederen interieur.

Indien u uw Ford Mustang nog verder wilt personaliseren kunnen al onze verkopers u advies geven over allerhande accesoires zoals spoilers, velgen,sideskirts, sportieve uitlaten, en zelfs complete kits zoals de Rouch uitvoering. Daarnaast kan u ook kiezen voor allerhande stripings, wraps, of beschermfolies.

Contacteer FordStore A B Automotive


Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures