FR

American Dream Cars

Pre-lancering nieuwe Mustang

20/11/2017

Amerikaanse klassiekers in Autoworld te bewonderen. 


Op deze tentoonstelling, die door Ford wordt gesponsord, worden zo'n 40 historische wagens uit de Verenigde Staten samengebracht. De show, die elke twee jaar georganiseerd wordt, staat dit jaar in het teken van Amerikaanse klassiekers.

San Francisco, april 1968 - 's werelds meest bekende wilde achtervolging, waar een Dodge Charger R/T door een groene Ford Mustang op de hielen wordt gezeten.  We hebben het hier natuurlijk over de film "Bullit"' met Steve McQueen. Een van de eerste films, waar Amerikaanse wagens een prominente rol hebben gespeeld.  Na deze film worden nog vele films met iconische Amerikaanse wagens geproduceerd, die natuurlijk allemaal een plekje op de tentoonstelling American Dream Cars hebben verdiend. 

Tijdens dit evenement kunt u even terug in de tijd duiken en klassieke Amerikaanse wagens, waaronder de Ford Mustang, bewonderen.  

De wagens worden rond een diner en in een drive-in bioscoop tentoongesteld, zodat u zich echt even in de vijftiger en zestiger jaren waant. De filmindustrie heeft namelijk een belangrijke rol in de populariteit van deze klassiekers gespeeld. 

Wie kan zich de Amerikaanse wagens uit deze klassieke films niet herinneren? 

Kom van 12 december tot en met 28 januari naar Autoworld in Brussel en misschien krijgt u dan zelfs de Amerikaanse klassieker van de toekomst te zien.

Tickets zijn online verkrijgbaar.


Pre-lancering nieuwe Ford Mustang

Wij hebben tijdens dit evenement ook de nieuwe Ford Mustang staan, zodat u alvast kunt zien hoe onze nieuwe klassieker eruit zal zien. Voor meer informatie kun u ons contacteren of wachten tot april 2018 wanneer de nieuwe Mustang in de showroom is te bewonderen.

Contacteer ons voor meer info

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws