Genomen Maatregelen COVID-19
FR
3/10/2017

Ford Transit op avontuur met de Randger kampeerwagen

De Ford Transit is dit jaar in België niet alleen tot ‘Most Preferred Van by Professionals’ benoemd, u kunt binnenkort ook met de Ford Transit kamperen. De Franse fabrikant Trigano gebruikt de Ford Transit nu ook voor haar kampeerwagens. 

  • De nieuwe Randger 560 camper is gebaseerd op het Ford Transit model en is voorzien van het Intelligent All Wheel Drive onderstel, zodat u over alle soorten terrein kunt rijden.
  • De wagen heeft een brandstofzuinige 2 liter EcoBlue dieselmotor met een vermogen tot 170PK.
  • Kampeerwagens van Trigano die na 1 juli 2017 geregistreerd zijn, komen bovendien in aanmerking voor een verlengde Ford-garantie van vijf jaar.

De nieuwe Randger 560

De nieuwe kampeerwagen van Trigano is een comfortabele kampeerwagen met vier slaapplaatsen, 5 zitplaatsen en een kleine badkamer met geïntegreerde douche. Dankzij de toezegging van Ford, kon deze kampeerwagen aangepast worden en de handrem op een andere plek geïnstalleerd worden. Hierdoor konden de slaapplekken beter worden ingedeeld. Op een normale Transit bestaat deze optie niet. 


Trigano heeft zo een kampeerauto kunnen maken die niet alleen op verschillende terreinen te gebruiken is, maar ook comfortabel rijplezier biedt en van de de laatste Ford-technologieën is voorzien.

Intelligent All Wheel Drive

Het intelligent AWD-systeem van de Ford Transit zorgt voor een verbeterde tractie op moeilijker te betreden terrein of gladde wegen. Het systeem kan zelf bepalen hoeveel grip, evenwicht in de bocht en reactievermogen nodig is onder verschillende weersomstandigheden en verschillende soorten wegdek. Dit maakt het eenvoudiger om de kampeerwagen te besturen.

SYNC 3

SYNC 3 is het nieuwe multimediasysteem van Ford, waardoor uw telefoon een verlengstuk van uw wagen wordt.  De AppLink verbindt zowel uw iPhone als uw Android telefoon, die u zo vanaf uw dashboard en met uw stem kunt bedienen.

Zo is de Randger 560 niet alleen een comfortabele kampeerwagen, maar is deze als wagen ook veilig op de weg voor inzittenden en voetgangers, en de Randger 560 is ook van de laatste Ford-snufjes voorzien.

Meer informatie over het Transit-gamma
NieuwsAlgemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures